Menu
Zatvori

Pravila o zaštiti privatnosti

Posljednje ažuriranje 19. ožujka 2019.

Pravila o zaštiti privatnosti i osobnih podataka

Zaštita privatnosti i sigurnost osobnih podataka vrlo su važni društvu SESVANDERHAVE NV (u daljnjem tekstu „SESVANDERHAVE“). Osobnim podatcima rukujemo u skladu s odredbama belgijskoga Zakona o zaštiti osobnih podataka (Personal Data Protection Act - Wet bescherming persoonsgegevens), Opće uredbe o zaštiti podataka iz 2016. (OUZP) i odredbama drugih mjerodavnih zakona, uredaba i pravila. Društvo SESVANDERHAVE može povremeno mijenjati i nadopunjavati o Pravila o zaštiti privatnosti. Na ovom web-mjestu uvijek možete vidjeti najnoviju inačicu ovih Pravila o zaštiti privatnosti.

Tko je odgovoran za obradu vaših osobnih podataka?

Društvo SESVanderhave je voditelj obrade vaših osobnih podataka.

Koje podatke prikupljamo i u koju svrhu prikupljamo, obrađujemo i rabimo vaše podatke?

Prije svega možemo potvrditi samo posjećivanjem našeg web-mjesta www.sesvanderhave.com ne otkrivate svoj identitet, nego samo neke podatke kao što je, bez ograničenja, vaš davatelj internetskih usluga.
Ako nam pošaljete poruku e-pošte, rabit ćemo osobne podatke (primjerice ime i prezime, adresu, telefonski broj itd.) koja nam odlučite otkriti u svrhe odgovora na vaša pitanja ili opaske i za obradu vaših narudžbi ili u sklopu ispunjenja ugovora. Ako se prijavite za primanje biltena ili pozivnica na događaje društva, primjerice preko prijave na našem web-mjestu www.sesvanderhave.com, rabit ćemo vaše osobne podatke kako bismo vam poslali traženo priopćenje. U kontekstu našeg komercijalnog odnosa s vama možemo vam također slati biltene ili pozivnice na vlastitu inicijativu, primjerice u promotivne svrhe, no samo ako ste za to dali prethodni pristanak. Pored toga, možemo obrađivati osobne podatke u svrhe povezane s pružanjem naših usluga. Na kraju, ako iskoristite mogućnost prijave za posao ili slanja svog životopisa na internetu preko našeg web-mjesta, vaši će se osobni podatci obraditi u tom smislu. Prikupljamo samo one osobne podatke koji su apsolutno nužni u vezi s gore navedenim aktivnostima i nakon što ste dali prethodni pristanak.

Osobne podatke možemo obrađivati mi ili bilo koje od naših povezanih društava, unutar i izvan EU-a, u gore navedene svrhe. Budući da neke od zemalja izvan Europske unije ne nude razinu zaštite osobnih podataka sličnu onoj Europske unije, dogovorili smo ugovorne zaštitne mjere kojima ih također obvezujemo na poštivanje europske Opće uredbe o zaštiti podataka iz 2016. Vaši podatci neće se prosljeđivati trećim stranama izvan Grupe SESVANDERHAVE osim za i u vezi s pružanjem naših usluga. Osobni podatci mogu se također prenijeti trećim stranama izvan Grupe SESVANDERHAVE i trećim stranama u zemljama izvan Europske unije kad je to potrebno, u kojem ćemo slučaju dogovoriti gore navedene ugovorne zaštitne mjere.

Društvo SESVanderHave ne pohranjuje vaše osobne podatke dulje nego što je to potrebno za svrhe u koje su pohranjeni.

Vaša prava

Imate pravo u bilo koje vrijeme prigovoriti uporabi svojih osobnih podataka u izravne marketinške svrhe i/ili za primitak određenih ili svih vrsta marketinških informacija. Prigovori se mogu poslati na: SESVANDERHAVE N.V., for the attention of the Marketing Department, Industriepark Soldatenplein Zone 2 Nr 15, 3300 Tienen, BELGIJA ili info@SESVANDERHAVE.com.

Također imate pravo zatražiti od društva SESVANDERHAVE, u tom opsegu u kojem obrađuje osobne podatke kao voditelj obrade podataka u smislu belgijskoga Zakona o zaštiti osobnih podataka (Personal Data Protection Act - Wet bescherming persoonsgegevens) i Opće uredbe o zaštiti podataka iz 2016., da vas obavijesti o osobnim podatcima koje posjeduje u vezi s vama i, u primjenjivoj mjeri, zatražiti da se ti podatci isprave, dopune, izbrišu ili blokiraju. Zahtjevi u tom smislu mogu se slati na SESVANDERHAVE N.V., FOA Privacy, Industriepark Soldatenplein Zone 2 Nr 15, 3300 Tienen, BELGIJA ili privacy@sesvanderhave.com.

Uvijek imate pravo uputiti zahtjev belgijskoj Upravi za zaštitu podataka (https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/)

Vanjske poveznice

Naše web-mjesto ponekad može sadržavati poveznice koje upućuju na web-mjesta trećih strana. Društvo SESVANDERHAVE nema nikakav utjecaj na sadržaj i dizajn web-mjesta vanjskih davatelja. Ova se Pravila o zaštiti privatnosti na njih ne odnose. Posjet tim poveznicama bit će na vašu osobnu odgovornost.

Sigurnost vaših podataka

Društvo SESVANDERHAVE poduzelo je primjerene tehničke i organizacijske mjere za zaštitu osobnih podataka od gubitka ili od svakog oblika nezakonite obrade.